Big Basta dhe Vesa Luma martohen më 12 shtatorReperi Big Basta dhe këngëtarja Vesa Luma kanë vendosur të realizojnë një dasëm përrallash për të kremtuar dhe kurorëzuar dashurinë e tyre disa vjeçare.

Që nga ftesat të cilat do të jenë të personalizuara për të ftuarit e deri tek vendi i celebrimit të dasmës, i cili do të jetë në kalanë e Lëkurësit në Sarandë.

Sipas Anabel çifti nuk ka zgjedhur as Tiranën as Prishtinën për dashurinë e tyre, ndërkohë që dasma është konceptuar si histori përrallash.

Vesa Luma dhe Big Basta do të lidhen në martesë më 12 shtator, datë të cilën e kanë lajmëruar më herët në rrjete sociale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here