Justin Bieber thotë se ai nuk do të lansojë karrierë të reperit pasi kjo muzikë nuk dëgjohet gjithkund.

18-vjeçari thotë se pavarësisht se e pëlqen muzikën rep, ai kurrë nuk do t’i shfrytëzojë aftësitë e tij për të realizuar incizime në këtë zhanër, pasi ka frikë se mund t’i humbasë disa nga fansat e tij.

“Shumë vende nuk e dëgjojnë muzikën rep. Kjo është shumë më e madhe në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada por jo gjithkund tjetër”.

“Unë jam këngëtar – ky është pasioni im, të bëj rep është diçka që më pëlqen ta bëj për kënaqësi”, ka thënë Biebeer.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here