Bieber mund të arrestohet në RomëNuk është paraqitur në gjyq pasi ka sulmuar një paparac dhe kështu që mbi Justin Biber rëndon një urdhër-arresti ndërkombëtar që është lëshuar nga një gjykatës argjentinas.

Kështu që qëndrimi i tij në Itali, ku ndodhet në Romë për të xhiruar disa skena të filmit të Ben Stiller “Zolander 2″, mund të prishet.

Urdhër-arresti po merret në shqyrtim nga autoritetet italiane.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here