Tinejxheri i jashtëzakonshëm kanadez, Justin Bieber, ka lansuar këngën e re me klip “Boyfriend”.

Justin Bieber vjen me një imazh tjetër pas suksesit me videoklipin “Baby” dhe projektet e tjera pas tij. Tani 18 vjeçari, që është i dashuri i Selena Gomez, paraqitet me stil tjetër të veshjes dhe me qëndrim tjetër, të një pop ylli të rritur.

Videoklipi i realizuar nga The Island Jam Music Group vjen pas filmit shumë të suksesshëm të JB, “Never Say Never”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here