Këngëtari adoleshent Justin Bieber është në kërkim të një të dashure.

Justin ka pranuar se është i zoti të gjej një femër të përshtatshme dhe të kaloj kohë me të, por ai dëshiron më shumë se kaq.

“Unë e dëshiroj një femër që është zbavitëse e besueshme dhe që ka shumë vetëbesim”, ka thënë Justin.

2 KOMENTET

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here