Përderisa duket se nuk ka sensacion më të madh se sa Justin Bieber dhe përderisa duket se ai është në kulmin e karrierës së tij, tinejxheri ka zbuluar se kjo nuk ka ndikuar që ai të mos e mendojë largimin nga muzika.

Bieber thotë se ka pasur momente në karrierën e tij kur ai ka dashur të pensionohej, sidomos pas pohimeve të Mariah Yeater se Bieber është babai i fëmiut të saj, një pohim i pa vërtetë ky.

“Unë erdha në një pikë ku thashë: ‘Unë nuk dua ta bëj këtë. Unë dua të jem vetëm njeri normal’. Dhe ishte e vështirë pasi kurrë nuk përjetova diçka të tillë, të më akuzojë dikush për diçka të tillë. Ishte e tmerrshme, vështirë e përballova”, ka theksuar Bieber.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here