Këngëtari adoleshent Justin Bieber ka shumë raporte të mira me babin e tij Jeremy.

“Unë kam shumë raporte të mira me babin tim. Kur unë isha më i vogël ai më mësoi të luaj disa këngë me kitarë si ‘Knockin’ on Heaven’s Door’ nga Bob Dylan”, thotë ai.

Justin thotë se ka arritur të qëndroj afër të dy prindërve pavarësisht që ata janë të shkurorëzuar.

“Prindërit e mijë edhe pse janë të ndarë ata kanë raporte të mira. Dhe këtë sigurisht që e bëjnë për mua”. ka thënë Justin.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here