Justin Bieber dëshiron që të kthehet në Kanada kur të jetë i gatshëm për të krijuar familje, pasi dëshiron që ata të rriten në vendlindjen e tij.

17 vjeçari që ishte lindur në London, Ontario, Canada, por që u rrit në Stratford të Kanadasë, dëshiron të kthehet në vendlindje kur të jetë më i moshuar, ku dhe preferon t’i rrisë fëmijët e tij.

“Mendoj se do të jetë mirë që të kthehem në Kanada dhe aty të krijoj familjen time. Pse? Nuk e di, jam kanadez. Ndjej se fëmijët e mi duhet të jenë po ashtu kanadezë”, potencoi Bieber.

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here