Justin Bieber, vetëm 16 vjeçar, është parë me një tatuazh në prapanicën e tij, që shfaq një zog fluturues, e që është shenjë e traditës familjare.

Sensacioni i muzikës pop është parë i shoqëruar pak pas ditëlindjes së tij të 16-të me babanë e tij, duke hyrë në qendrën e krijimit të tatuazheve në Toronto, “Son of a Gun”. Revistat e ndryshme kanë publikuar dhe fotografitë, ku shihet qartë Justin Bieber me tatuazh të ri.

Fansat nga ana tjetër e kanë pritur në mënyrë befasuese tatuazhin e ri, duke mos besuar që një 16 vjeçar të ketë bërë tatuazh, ndërsa shumë prej tyre thonë se ia kanë zili atij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here