Beyounce kishte një tjetër të dashur para Jay ZBeyonce nuk ka qenë çdo herë me Jay Z. Si shumica e njerëzve edhe ajo e kishte dashurin e parë me të cilën ka menduar ta kalojë gjithë jetën, por që i kishte përfunduar.

Ajo ishte në lidhje me një njeri të thjeshtë i cili quhet Lyndall Locke, kur kishte vetëm 12 vjet.

Këta të dy ishin njohur në “Human Perfection Kelly Rowland” dhe kanë pasur shkëndija menjëherë.

“Në mbrëmjen e maturës ajo erdhi me mua, ka qenë një natë e mrekullueshme, ajo buzëqeshte dhe vallëzoi me mua, ku pastaj më tha “Lyndall është shumë mirë të jesh normal, të jesh fëmijë””, potencoi Lyndall për “The Daily Mail”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here