Beyonce vjen album me sharje dhe fyerjeEnde pa u publikuar numri më i ri i revistës Londineze ‘Garage’, revista në fjalë ka bërë miliona klikime online, menjëherë pas lajmit se në ballinën e saj, në numrin më të ri do të jetë këngëtarja Beyoncé.

Në këtë numër të revistës në fjalë, Beyoncé ka pozuar para aparatit të Urs Fischer, foto këto të cilat do të publikohen në numrin më të ri të revistës ‘GARAGE’.

Në këtë numër lexuesit do të kenë mundësi të njihen edhe me intervistën dhënë kësaj gazete, lidhur me albumin e saj më të ri si dhe singlin dhe turneun e saj të cilët njihen më emrin ‘Formation’, ku këngëtarja përdor një fjalorë me sharje e fyerje, që ne nuk jemi mësuar ti dëgjojmë nga ajo.

Numri më i ri i revistës ‘Garage’, do të dal në treg më datën 1 Mars 2016.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here