Këngëtarja Beyonce, e cila katër muaj më parë lindi vajzë, fillon përsëri shkollën, në mënyrë që më në fund të marrë një diplomë.

Beyonce tashmë ka biseduar me një shkollë në NewYork City, në të cilën më në fund do të përfundoj shkollimin, të cilin e kishte ndërprerë në moshën 14- vjecare për shkak të karrierës.

Megjithse, ajo kishte një mësues privat, dhe ndoqi mësimet në shtëpi, ajo kurrë nuk mori diplomën zyrtare të shkollës dhe tani ka vendosur që të kryej edhe këtë obligim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here