Beyonce shpërndan pikturën e vajzes Blue IvyBeyonce ka shpërndarë një foto të vajzës së saj Blue Ivy, e cila ka vizatuar me dorë një portret familjar me të vërtetë të mrekullueshëm.

Vajza e këngëtares ka shpalosur anën e saj artistike me një pikturë të vetes, ku qëndron pranë mamasë së famshme dhe ndoshta kjo është gjëja më e mrekullueshme që kemi parë ndonjëherë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here