Edhe pse disa ditë para Vitit të Ri është pranuar në spitalin e New Yorkut për të lindur fëmijë, Beyonce e ka lëshuar spitalin për të pushuar në shtëpi.

Natën para Vitit të Ri është parë me burrin e saj Jay-Z në një darkë në një restorant ekskluziv në Brooklyn. Edhe pse ishte spekuluar se ndoshta ka lindur, kjo nuk ka ndodhur.

“Përfundimisht ishte me bark deri në gojë në darkë. Ajo dhe Jay-Z janë ulur krah për krah dhe janë kënaqur me atmosferën intime. Dukej se ata ishin shumë të lumtur. Ajo kishte veshur take të lartë, ku një gruaje në gjendjen e saj i dukeshin mbresëlënëse” – tha një dëshmitar i restorantit.

Çifti i njohur ende nuk ka reaguar në këto thashethemet e fundit dhe tani askush nuk e di se kur do të lindë Beyonce.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here