BeyonceKëngëtarja amerikane, Beyoncé pranoi gjatë një konference për shtyp në prag të përballjes së madhe të Super Bowl, se ajo ka kënduar “playback” gjatë ceremonisë së inaugurimit të Presidentit Obama.

Ajo shpjegoi se është profesioniste, dhe nuk do të ndihej rehat duke ndërmarrë një rrezik të madh në atë ceremoni.

Ajo hodhi poshtë të gjitha kritikat, për pamundësi të saj për të kënduar himnin live, duke e interpretuar atë gjatë konferencës për shtyp në New Orleans.

Burimi: Panorama.com

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here