Para pak kohësh një ndër këngëtaret më të mëdha të botës, Beyonce ka deklaruar se dëshiron të pushojë nga kënga dhe të pushojë.

Jo shumë pas kësaj ajo shpalli edhe lajmin se është shtatzënë dhe kësisoj “u arsyetua” thënia e saj për pushimin ca më të gjatë nga skena.

Mirëpo, derisa Beyonce i ka ndërprerë koncertet dhe turnetë, ajo vazhdon të fitojë para në mënyrë tjetër. Ajo në New York të mërkurën mbrëma ka promovuar parfumin e saj të tretë, i quajtur Pulse.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here