Këngëtarja e famshme Bijonse, pas lindjes së saj sërish është në shënjestër të interesimit të mediumeve.  Nëpër shumë gazeta dhe magazina, u paraqit fotografi e saj më e re, në të cilën ajo është me perikë plastike dhe me ten më të zbardhur.

Sipas mendimit të shumicës, konsiderohet se edhe Bijonsi si  i ndjeri Majkëll Xhekson të zbardhoj lëkurën e saj, prandaj këngëtarja e famshme kërkoi nga stilistët e saj që maksimalisht ta ndriçojnë tenin e saj të lëkurës.

Të shpresojmë se nuk do të përfundon këngëtarja si i ndjeri mbreti i pop muzikës Xhekson.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here