Beyonce “dridh” skenën me përformancën energjike!Beyonce u ngjit në skenë ditën e dielë së bashku me grupin Coldplay dhe këngëtarin Bruno Mars, duke dhuruar një spektakël të vërtetë për publikun.

Në “Levi’s Stadium” të Santa Klarës, Beyonce ishte veshur si Michael Jackson në Super Bowl-in e vitit 1993, ndërsa trupa e saj e baletit ishte veshur si anëtarët e grupit të armatosur të të drejtave të njeriut, Black Panthers.

Beyonce e nisi performancën e saj me hitin e vjetër “Run the World (Girls)”, para se të bashkohej në skenë nga Coldplay, ku së bashku kënduan “Viva la Vida”.

Pas kësaj, Coldplay vazhduan të këndonin të vetëm në skenë disa nga këngët e tyre më të famshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here