Vipa ne karnavalet e Rio de Janeiro. Gjate ketyre oreve kane mberritur Beyonce dhe Madonna‘.

Mbreteresha e popit gjendet ne kryeqytetin brazilian ne cilesine e te ftuares speciale.

Ajo do te qendroje ne Hotel Fasano, qe gjendet ne plazhin e Ipanema pikerisht perballe hotelit ku qendron Beyonce, e impenjuar ne nje turne ne Ameriken e Jugut.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here