Beyonce dhe Jay-Z pritet të marrin mbiemrat e njëri-tjetritBeyonce dhe Jay-Z pritet të marrin mbiemrat e njëri-tjetrit, në përpjekje për të zgjeruar dinastinë Knowles.

Dyshja, të cilët u martuan në muajin prill të vitit 2008, do t’i marrën mbiemrat e tyre me qëllim që ta mbrojnë nga shuarja mbiemrin e këngëtares ‘Crazy In Love’.

Jay-Z, emri i vërtetë i të cilit është Shawn Carter, do të quhet Shawn Knowles-Carter, derisa Beyonce do të bëhet Beyonce Knowles-Carter.

“Ata dëshirojnë ta mbajnë mbiemrin Knowles për shkak se prindërit e Beyonce nuk kanë djem dhe ata duan ra ruajnë mbiemrin e fuqishëm”, ka thënë burimi për Daily Star.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here