Ata janë bërë prindër për herë të parë, disa muaj më parë dhe tregojnë një përkujdesje të veçantë, ndaj vajzës së tyre Blue Ivy.

Por përpos kësaj, çifti i mirënjohur, Beyonce dhe Jay-Z, kanë marr pjesë edhe në promovimin e librit “The Thriving Child”, të mikes së tyre, Erica Reid.

Bjondja bukuroshe, Beyonce dukej në super formë, me fustanin e saj jeshil.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here