Beth Behrs tregon të mbathurat!Ajo është një ndër yjet e televizionit dhe në fromë trupore gati të shkëlqyer.Por Beth Behrs ka dashur të jetë tërësisht perfekte, për fustanin e saj të kaltër.

Biondja simpatike është fotografur teksa padashje i ka dalë korseja e saj “nude” poshtë fustanit.

“Arma” e perfeksionit të 29 vjeçares është konsideruar e panevojshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here