Besnik Canolli shkon nё universitet Reperi shumё i njohur dhe i dashur pёr publikun Besnik Canolli i cili pёr tё gjithё njihet si 2po2, pёrpos muzikёs aktiv ёshtё edhe nё rrjetet sociale.

Sё fundmi ai ka publikuar njё foto, ku duket nё njё ambient krejtёsisht ndryshe nga ҫ’jemi mёsuar ta shohim.

Fotos kёngёtari ia ka lёnё edhe njё mbishkrim, “Thuj Mirdita Djalit T’Keq N’Universitet” ka shkruar ai.

Se pёr ҫfarё bёhet fjalё, na mbetet tё shohim nё vazhdim.

Besnik Canolli shkon nё universitet

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here