Kjo që po ju sjellim të ndëruar lexues është një foto e veçantë që dëshmon më së miri afeksionin dhe dashurinë që ekziston mes të dyve, Bes Kallakut, aktorit të Portokallisë dhe Xhensila Myrtezait, këngëtare. Çifti i fejuar prej pak muajsh ka kaluar një fundjavë në mal nën shoqërinë e miqve.

Shumë puthje, përkëdhelje dhe shaka, në një ditë të bukur pranë vatrës së zjarrit, që gjithçka e përsoste në momente shumë romantike.

Të shkujdesur nga ekzistenca e aparatëve, çifti nuk e ka vrarë mendjen për asgjë, thjesht kanë jetuar momentet e këndshme, dhe dashurinë që sa vjen dhe ju bëhet edhe më e bukur dhe kuptimplotë. Besi dhe Xhensila janë të dy konkurrentë në festivalin e muzikës moderne “Top Fest”. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here