Të veshur të tre me të kuqe kanë pritur ndrimin e viteve.

2018 ka qenë një nga vitet më të bukura për çiftin Xhensila dhe Besi u bënë prindër për herë të parë me vajzën e tyre Ajka. 

Këtë vit të ri ata kanë ndarë foton më të ëmbël familjare. 

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/besi-dhe-xhensila-ju-prezantojne-ajken-2018-jon-611346/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here