Besa GashiBesa Gashi thotë se ajo po refuzon shumë oferta së fundi, pasi kompanitë nuk paguajnë sa ajo kërkon.

“Janë disa kompani të cilat ofrojnë të bashkëpunojmë me ta, mirëpo nuk paguajnë dhe për shkak të mos transparencës së tyre në këtë drejtim, nuk ia vlenë të bashkëpunohet me ta”.

“Dhe tani kohëve të fundit pjesën dërmuese të këtyre ofertave i kam refuzuar, jo për shkak se kam nevojë për një pagesë që kërkojë unë, por nuk dua të nënçmohet puna ime si modele”, ka thënë ajo për “Zëri”.

Bukuroshja kosovare ka zbuluar se është duke ushtruar fitnes në mënyrë që ta mbajë turpin në formë, ndërsa sa i përket planeve për të ardhmen do të punoj në projekte të reja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here