Janë 2 nga zërat më të spikatur të skenës shqiptare, e si pasojë nuk ka se si të mos ekzistojë rivaliteti mes tyre… Megjithatë, pavarësisht këtij fakti, Besa Kokëdhima dhe Elvana Gjata janë edhe dy mikesha shumë të mira.

Prova më e mirë për këtë, është fotoja që sjellim sot në “ Bluetooth”, ku dhe siç duket qartë, vajzave u ndrrin buzëqeshja.

E ndjekin me vëmendje karrierën e njëra-tjetrës dhe kur në mes futet miqësia, zilia zhduket. Përqafimi që i kanë dhuruar njëra-tjetrës në këtë foto është prova më e mirë për këtë konstatim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here