Halle Berry, e cila para disa muajve kishte vendosur që të ndahet nga bashkëshorti Gabriel Aubrey, me të cilin ka vajzën dyvjeçe Nahla, me një SMS-s të shkurtër është përgjigjur ndaj të gjitha provokimeve, fyerjeve dhe sulmeve të ish- bashkëshortit.

“Ke qenë i mirë vetëm për një gjë. Faleminderit për donacion”, ka shkruar Halle, duke aluduar në ‘donacionin’ e spermës, me të cilën është ngjizur vajza e tyre.

Gabriel e ka ofenduar Hallen edhe në bazë raciste dhe seksuale, duke e quajtur ‘lavire’ si dhe me emra tjerë ofendues.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here