berkni i dehurBerkani është një ndër artistët që frekuenton rregullisht jetën e natës, prandaj edhe shpesh abuzon me alkoolin.

Në foton që po publikojmë në “Bluetooth”, duket qartë se Berkani, nën shoqërinë e miqve të tij, pasi ka kthyer disa gota është gjysmë i dehur. Kjo duket qartë nga pamja e tij dhe sytë shumë të skuqur.

Përveç kësaj, donim t’iu tregonim edhe një detaj tjetër. Në shumë klipe dhe fotografi Berkani shfaqet me një stil ndryshe nga këngëtarët e tjerë, madje shpesh është kritikuar.

Por, detaji që e bën atë të duket ndryshe janë pikërisht buzët. Ai nuk e fsheh se shpesh grimohet dhe lyen buzët për t’u dukur me një imazh sa më perfekt. /Bluetooth/

1 Koment

  1. op op lyhet fakt vet me 2 syt e mi e kom pa live i grimum po qa me bo qeshtu osht ai unikat ,,,,,

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here