Del Toro nuk mund të kuptojë se pse njerëzit i thonë atij se është i bukur.

Aktori 42 vjeç, për të cilin ka pasur thashetheme se ka pasur një romancë me aktoren Scarlett Johannson, gjithmonë është i mahnitur kur votohet si njëri prej aktorëve më seksi nëpër të gjitha anketat në internet.

Nuk e di! Çfarë kam seksi? Është pjesë e lojës dhe nuk do të ankohem”, i tha ai revistës “Parade”.

Por, asnjëherë nuk e kam parë veten nëpër revista se si dukem, sidomos kur shkruhet, ‘Kush është ky bukurosh’. Unë jam vetëm një aktor që duhet të bëj filma. Kaq!”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here