Deputeti i Lëvizjes për Mendim Ndryshe Ben Blushi, është më i pakënaquri mes socialistëve në parlament.

Me zor të madh i ka shtyrë dy seancat, e fundit që kur partia e tij i është rikthyer jetës “kuvendore”. Herë pas here ka shkëmbyer ndonjë batutë me besnikët e tij, më tej ka vendosur duart në kokë në shenjë proteste dhe pastaj ajo që i ka dhënë qetësi kanë qenë vizatimet.

Mos do të thotë kjo se në këtë fazë të jetës së tij Blushi, po zbulon një tjetër talent të tij? Pikturën!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here