Monica Bellucci nuk do të kishte asgjë kundër faktit nëse burri do ta mashtronte në periudhat e kohës kur nuk shihen për periudhë të gjatë.

Nga kontakti fizik varet edhe besnikëria e përbashkët dhe repekti.Frikën mund do ta ndjeni ndaj çdo njeriu dhe nga çdo mashkull i keq. Por kjo nuk ka të bëjë me lidhjet e thella.

Në këtë drejtim ka një pasion, por ajo më e rëndësishmja, besimi, respekti dhe mirëkuptimi që do te njeriu gjithmonë dhe nga i cili pret mbështetje, “thotë aktorja e bukur 46 vjeçare.

Monika është e martuar me aktorin francez, Vincent Cassel, me të cilin ka dy vajza, kurse për martesën mendon në mënyrë shumë praktike.

“Do të ishte idiotike ta pyesni atë për besnikëri nëse unë nuk jam dy muaj. Ju nuk mund të kërkoni gjëra të tilla, se çfarë ka bërë gjatë kësaj periudhe. E ndjej të rëndësishme kur jemi së bashku, “thotë Monika. Ajo shtoi se Vincenti është seksi. Nganjëherë e dua aq shumë e nganjëherë më vjen për ta vrarë, tha Monika.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here