Belen Rodriguez në IbizaBelen Rodriguez është një ndër Perëndeshat e bukurisë.

Pushimet verore ajo po i kalon me shoqët dhe te dashurine në Ibiza.

Pushime vërtet të shfrenuara dhe Beleni po kthehet gjithnjë e më shumë në një fenomen të rrjetit.

Belen Rodriguez në Ibiza

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here