David Beckham sërish është përfshirë në skandal të ri. Mediat britanike transmetojnë dhe dyshojnë për një tradhti të re, në të cilën është përfshirë futbollisti I njohur David Beckham dhe këngëtarja e njohur britanike Katherine Jenkins.

Sipas zërave, 32 vjeçarja, këngëtarja nëpërmjet Twitter iu ka drejtuar opinionit se thashethemet janë “ të çmendura dhe të pa vërteta”. Katherine, deshi të jetë e para e cila do të prononcohet për zërat e rinj për pabesinë dhe tha se futbollistin e ka takuar vetëm dy herë në jetën e saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here