David Beckham dhe princesha Anna kanë qënë në Athinë për të marrë pishtarin e lojërave Olimpike Londër 2012. Me të dy dëshmtarët flaka do të do të udhëtojë me një avion të vecantë në British Airways.

Fluturimi do të niset nga Athina për të arritur tapën e parë angleze në Cornovaglia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here