David Beckham në kopertinën e revistës së modës, Elle.

Ylli i futbollit anglez do të jetë në kopertinën e muajit korrik dhe do të jetë mashkulli i parë në këtë revistë.

Këto foto janë vetëm disa nga seti i plotë fotografik. Ai dukej i mrekullueshëm me trupin e tij të formuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here