Pavarësisht se është e martuar me një nga lojtarët më të paguar anglez të të gjitha kohërave, David Beckham, Victoria Beckham i pëlqen që të punojnë dhe të fitoj vetë.

Ish-anëtarja e bendit “Spice Grils” fal shtëpisë së saj të modës fiton deri në disa dhjetëra mijëra dollarë në javë, edhe pse bashkëshorti i saj fiton të holla aq shumë sa Victoria kurrë nuk do ti kishte fituar edhe për një kohë të gjatë.

Kolekcionet Victoria aq mirë janë duke u shitur, sa që vetëm në tre muajt e parë të këtij viti, Victoria ka fituar më shumë se 20 milionë dollarë. Rrobat e saj janë shumë të kërkuara dhe së fundi po vishen nga zonjat e biznesit me famë botërore shkruajnë revistat amerikane.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here