Bebe Rexha ka publikuar një video interesante në Instastory. Seks simboli shqiptar ka shuar kurreshtjen e atyre që nuk e kanë ditur se çka ndodh në prapaskena para performancave të këngëtarëve të famshëm të Hollywoodit.  Ajo është shfaqur nën shoqërimin  e dy asistentëve të cilët përkujdesëshin për flokët dhe për gjoksin  e saj që të dali sa më mirë dhe tërheqës.Bebe Rexha ka publikuar një video interesante në Instastory.

Seks simboli shqiptar ka shuar kurreshtjen e atyre që nuk e kanë ditur se çka ndodh në prapaskena para performancave të këngëtarëve të famshëm të Hollywoodit.

Ajo është shfaqur nën shoqërimin  e dy asistentëve të cilët përkujdesëshin për flokët dhe për gjoksin  e saj që të dali sa më mirë dhe tërheqës.

Bebe Rexha ka publikuar një video interesante në Instastory. Seks simboli shqiptar ka shuar kurreshtjen e atyre që nuk e kanë ditur se çka ndodh në prapaskena para performancave të këngëtarëve të famshëm të Hollywoodit.  Ajo është shfaqur nën shoqërimin  e dy asistentëve të cilët përkujdesëshin për flokët dhe për gjoksin  e saj që të dali sa më mirë dhe tërheqës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here