Bebe Rexha vazhdon të përflitet për thëniet e saj interesante që ka në rrjetet sociale.

Pasi që lansoi këngën e saj “Last Hurrah”, Bebe Rexha kishte bërë një debat interesant me babin e saj.

Madje, shqiptarja kishte thënë se shkaku i kësaj kënge dhe disa skenave në të me përmbajtje eksplicite, ai nuk i fliste asaj.

Pas pak kohësh ajo ishte pajtuar me babin por më vonë kishte pasur një debat edhe me nënën e saj, për të njëjtën çështje.

Bebe Rexha vazhdon të përflitet për thëniet e saj interesante që ka në rrjetet sociale.

Pasi që lansoi këngën e saj “Last Hurrah”, Bebe Rexha kishte bërë një debat interesant me babin e saj.

Madje, shqiptarja kishte thënë se shkaku i kësaj kënge dhe disa skenave në të me përmbajtje eksplicite, ai nuk i fliste asaj.

Pas pak kohësh ajo ishte pajtuar me babin por më vonë kishte pasur një debat edhe me nënën e saj, për të njëjtën çështje.

E tani, Bebes i ka dal pak punë me aktoren e njohur, për të gjitha kohërat, Marilyn Monroe.

“Nëse Marilyn Monroe do të ishte pak më shumë gangsterë”, ka shkruar ajo duke aluduar në veten se ajo është rebele pak më e madhe se aktorja. 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here