Beatles-at në versionin horror, që kthehen nga bota e të vdekurve si zombie, të uritur për fansat e tyre dhe që kërkojnë të arratisen nga armiqtë e tyre.

Ky është thelbi i një filmi për Beatles-at, i bazuar në romanin e shkrimtarit amerikan Alan Goldsher, me titull “Paul is Undead”.

“Libri i Alanit tregon dashurinë e tij për historinë e muzikës”, është shprehur Stacey Sher i “Double Feature”, shtëpia që do të merrët me produksionin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here