Koha kalon për të gjithë po shumë nga këngët e tyre janë pjesë e historisë së muzikës me të cilën kanë bërë të ëndërrojnë dhe të kërcejnë miliona të rinj.

Dielli, deti, serf dhe mbi të gjitha California.

Për Billboard, dyqanin që regjistroi rekordin e shitjeve muzikore për Shtete e Bashkuara, Beach Boys janë midis grupeve amerikane që kanë shitur më shumë kopje në histori.

Pastaj sic ndodh zakonisht, ndarjet, vdekjet e parakohshme të disa nga pjesëtarët e grupit e kanë zbehur entuziazmin.

Por ato nuk kanë hequr dorë kurrë dhe janë kthyer me rastin e 50 vjetorit të krijimit të grupit. Të plakur, të shëndoshë, por gjithmonë Beach Boys. Shohim fotogalerine.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here