5Pas puthjes së parë që ishte pak e sikletshme për të dy, Sidrita dhe Ervini nuk janë ndalur më.

Për një kohë të gjatë, ata u veçuan nga të tjerët duke i dhuruar një “lumë” puthjesh njëri-tjetrit.

Ndërkohë më pas, me ta bashkohet edhe një “çift tjetër”, Xheni dhe Benardi, të cilët edhe pse ja kanë shprehur njëri tjetrit pëlqimin kanë hezituar të bëjnë hapa më tej drejt një lidhje.

Ndërsa Sidrita dhe Ervini vazhdojnë me puthje dhe ledhatimet, Xheni dhe Benardi qëndrojnë të heshtur pranë njëri-tjetrit.

Sidrita thotë për Benardin se “qëndron si manekin, e zuri gjumi”. Edhe Ervini shprehet i çuditur nga Benardi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here