Bashkëshortja e Sinanit me bodygard Bashkëshortja bukuroshe e këngëtarit Sinan Hoxha, Andrra Destani, sot ka publikuar një fotografi ku shihet nën shoqërinë e një personi që e shoqëron në çdo hap

Ajo në foto shihet me një djalë të pashëm,dhe më trup muskuloz.

Me gjasë mund ta ketë familjar, pasi që edhe përngjajnë për nga pamja. Andrra foton e ka shoqëruar me këtë shkrim: #bodyguard#.

E ka bërë këtë me qëllim, apo vërtetë e ka bodyguard?

Bashkëshortja e Sinanit me bodygard

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here