Barbara Mori është sëmurë me kancerPatjetër që po. Të gjithëve na kujtohet e bukura Rubi.

E interpretuar mjeshtërisht nga aktorja meksikane, Barbara Mori, roli i Rubi-t arriti të na thumboj para ekranit të KTV-së në vitet 2004-2005, atëherë kur telenovela siguroi një audiencë gjigante si premierë.

Protagonistja e kësaj telenovele, Barbara Mori si Rubi, ka thënë për një intervistë se në kohën kur po xhirohej telenovela ajo u diagnostifikua me kancer.

“Kur ishim në muajin e tretë të xhirimeve mjekët më thanë se kisha kancer dhe më duhet të operohem. Por, falë Zotit kaloi shumë lehtë me disa kimioterapi e sot jam shëndosh e mirë“, është shprehur aktorja.

Barbara Mori është sëmurë me kancer

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here