Kryetari amerikan Barak Obama dhe bashkëshortja e tij Mishell flenë ndarë në shtëpinë e bardhë.  Këtë informacion që zgjon kureshtje e zbuloi në gazetarja e “Nju Jork Time’s” Xhodi Kantor, në librin e saj “Obama”. 

Libri ka shqetësuar Mishellin dhe Barakin, por edhe të gjithë në Shtëpinë e bardhë.

Edhe pse rregulli që kryetari dhe bashkëshortja e tij në Shtëpinë e Bardhë të mos flenë së bashku zbatohet qysh prej kryetarit Ford, por gjithsesi amerikanët kanë qenë të befasuar nga fakti se Obama, të cilët duken si çift i përkryer martesor, netët i kalojnë të ndarë.

“Kërkonte nga Obama të heq nga funksioni dy sekretarë, duke insistuar t’i zëvendësoj me kuadër më kualitativ dhe ia arriti”, shkruan në librin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here