Presidenti i SHBA-së, Barack Obama është ftuar që të marrë pjesë në “American Idol”, që të këndoj një këngë me Al Greene, shkruajnë faqet e internetit që ndjekin botën e showbizit.

Obama në fillim të janarit, këndoi disa vargje të hitit “Let’s Stay Together” e cila shpejt u bë këngë zyrtare e fushatës së tij presidenciale. 

Obaman në “American Idol”, e ka ftuar producenti Nigel Lithgow nëpërmjet Twitterit .

“Na pëlqen zërin juaj dhe ju ftoj të merrni pjesë në shown ‘American Idol’ dhe të këndoni në duet me Al Greene,” tha Lithgow.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here