Obama dhe këngëtarja Shakira kanë bashkuar forcat për ti kthyer zërin dhe tokat afro-kolumbianëve.
Biondja e pop-it dhe presidenti amerikan kanë marrë pjesë në një eveniment të organizuar nga qeveria kolumbiane për të njohur pasuritë e marra komuniteteve më të varfra nga grupet e armatosura.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here