Bar RefaeliBukuroshja izraelite Bar Refaeli dhe ish e dashura e Leonardo DiCaprio-s, ka realizuar një editorial atraktiv për ‘Sports Illustrated’, të koleksionit të bikinëve për 2010.

Edhe pse lokacioni i realizmit të këtyre fotove kishte qenë sekret, dhe se ky editorial ende nuk e ka parë dritën e botimit, disa anëtar të ekipit që i bënë fotot, nuk kanë mundur që të përmbahen, dhe kështu disa foto i kanë publikuar në rrjetin shoqëror ‘Twitter’.

Bar para pak kohe e kishte ndërprerë lidhjen me aktorin e njohur Leonardo DiCaprio-n, dhe jo shumë larg nga ky moment është para në shoqëri të biznismenit Teddy Sagi-t.

Bar Refaeli

Teddy është pronar i kompanisë ‘Playtech’ e cila prodhon software për bastet në internet, dhe sipas listës së ‘Forbes-it’, ai është njëri ndër izraelitët më të pasur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here