Në ditët e fundit Bar Refaeli ka përfunduar edhe një herë në faqet e Gossip-eve, për shkak të zakonit që mendohet se ka për të flirtuar me lojtarët e futbollit dhe sportistët të cilët kanë nga një lidhje, duke provokuar kështu revoltën e bashkëshorteve.

Por ajo, supermodelja, vazhdo me metodën e saj.

Ja tek e shohim shumë elegante dhe seksi, në Gabriel Angel’s Ball në New York. Me një fustan me një krahë të zbuluar, me flokë të mbledhura, Bar, di gjithëmonë si të tërheqë vëmendjen e të tjerëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here