Duket se bukuria karakterizon gjithë qenien e saj. Para disa ditësh ka mbërritur në redaksinë e “Gazeta Shqiptare” telefonata e një gruaje të moshuar, e cila dëshironte shumë t’i drejtonte një falenderim Miss-it të parë shqiptar, Valbona Selimllarit.

Bashkëshorti i gruas së moshuar prej vitesh ishte i paralizuar dhe ajo nuk mundej të siguronte dot paratë për terapinë e tij të fundit. Ndërsa i tregonte këtë histori një të njohurit të saj, aty kishte mbërritur Valbona.

Pasi kishte dëgjuar historinë e zonjës së moshuar, Bona ishte treguar e gatshme të vinte në dispozicion të  gruas një rrogë mujore për familjen e saj…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here